Címlap

Hírek

KINDER+SPORT program

Kinder + SPORT program általános iskolák számára

A pályázók köre:
A Kinder + SPORT programra bármelyik magyarországi, nem sport tagozatos általános iskola jelentkezhet. Az iskolák jelentkezését a következő nyolc területekről várjuk:

1. Budapest
2. Pest megye
3. Észak-Magyarország
4. Észak-Alföld
5. Dél-Alföld
6. Közép-Dunántúl
7. Nyugat-Dunántúl
8. Dél-Dunántúl
A fenti nyolc terület mindegyikéből 8 általános iskola vehet részt a programban, vagyis országos szinten összesen 64 intézmény. Területenként sorsolással dől el, melyek lesznek a Kinder + SPORT programban résztvevő intézmények.

Általános pályázati feltételek:
Azok az általános iskolák jelentkezhetnek, amelyek a programba való bekerülés esetén vállalják, hogy:
- minimum kéthetente 45 perces Kinder + SPORT edzést/foglalkozást tartanak a testnevelés órán kívül, délutáni sportfoglalkozás keretében, amelyek során a Kinder + SPORT sorversenyek feladatait gyakorolják a 2., 3. és 4. évfolyam tanulóival, és az edzéseket/foglalkozásokat dokumentálják.

Jelentkezés módja:
A Kinder + SPORT programra a mellékelt pályázati űrlap kitöltésével lehet jelentkezni 2013. október 11-ig
a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen vagy az Eurolex Kft. 1037 Budapest, Montevideo u.3/a címen.

A Ferrero Magyarország Kft. fenntartja a pályázati feltételek változtatási jogát.

Forrás: http://www.pafi.hu/_pafi/palyazat.nsf/ervdocidweburlap/EEB014D0874BB39CC1257BF0003BCDFB
 

 

DPM program_vetélkedő

Drogprevenciós Mozgó Pont vetélkedője

2013. szeptember 15., Salgótarján

alt

alt

A "Ne ellene, inkabb HELYETTE!- csapata a Kistarján Egyesület meghívását elfogadva, Családi vetélkedő lebonyolításában segített. A VIII. Belvárosi Családi Napon a projekt főzőcsapatot is kiállított, melyben kicsi és nagy, kortárssegítő és ifjúsági klubtag, projektmunkatársak egyaránt részt vettek.

 

DMP program_vetélkedő

Drogprevenciós Mozgó Pont vetélkedője

2013. szeptember 7., Somoskőújfalu

alt

 alt 

A "Ne ellene, inkabb HELYETTE!" csapata 2013. szeptember 7-én Somoskőújfalu Falunapján vett részt a Bűnmegelőzési Központ Somoskőújfalu Polgárőr Közhasznú Egyesület meghívására.

 

DMP program_vetélkedő

Drogprevenciós Mozgó Pont vetélkedője

2013. szeptember 5. , Cered

alt

A "Ne ellene, inkább HELYETTE!" - csapata 2013. szeptember 5-én a ceredi általános iskolában rendezte meg  hagyományos vetélkedőjét a Gyermekekért Baráti Kör, civil szervezet felkérésére.

 

Oktatási Hivatal-pilotprojekt

Felhívás mentorok és gyakornokok jelentkezésére az Oktatási Hivatal pilotprojektjeihez

Az Oktatási Hivatal és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet kísérleti programot indít a pályakezdő pedagógusok (gyakornokok) és az intézményben velük foglalkozó szakmai segítők ﴾mentorok) munkájának támogatására, melyhez várja a jelentkezéseket.

A pályázat részletei

A gyakorlatvezető mentorok feladata, hogy a kísérleti program során felkészítsék a gyakornokokat a próbavizsgára. Az Oktatási Hivatal munkaszerződést köt 120 mentorral 10 hónapra, heti 20 órás munkaviszonyra, telephelyen kívül végzett tevékenység keretében, bruttó 145.000,- Ft / hó bérezéssel.

A program végén, előreláthatóan 2014 augusztusában 200, a mentorok által felkészített gyakornok és 200, képzett mentor által nem támogatott gyakornok próba Gyakornoki minősítővizsgát tesz.

A sikeres próbavizsgát tett gyakornokok a program végén megkapják az Oktatási Hivatal tanúsítványát, amely alapján a tervek szerint a második gyakornoki év leteltét követően, de leghamarabb 2015. január 1-jén a “Pedagógus I.” fokozatba kerülnek besorolásra.

Forrás: http://palyazatmenedzser.hu/2013/09/20/mentorok-es-gyakornok/?awt_l=G8gOs&awt_m=3m1r38B5P1z4mMk

 

Tanulás 2.0

Tanulás 2.0 – Kreatív videópályázat középiskolásoknak

A pályázat célja

Kreatív videóanyagok készítése, amelyek felhívják a figyelmet a tanulásra, a tanulás modern eszközeire és lehetőségeire.

Pályázók köre

Magánszemélyek: 14-19 éves kor közötti középiskolai tanulók.

A pályázat részletei

A pályázatra való nevezés ingyenes.

A pályázat során a Tanulás 2.0, vagyis a tanulás, illetve modern tanulási lehetőségek és eszközök témájában kell készítened egyénileg vagy maximum 3 fős csapatban egy videót.

A videó hossza nem lehet több 2 percnél.

A videódnak tartalmaznia kell a készítő(k) nevét és a videó címét.

Egy pályázó egyénileg vagy csapatban maximum 2 videóval nevezhet.

Forrás: http://palyazatmenedzser.hu/2013/09/18/tanulas-2/?awt_l=5oeTQ&awt_m=3XV0EHYKE1z4mMk

 

10. oldal / 30

Játék

FacebookÓra